Top FIT programma

Down 2 Earth Dutch werkt met het Top-FIT programma. Het programma bevat tools die inzicht geven in de FIT-heid van Team,Organisation en People binnen uw bedrijf én hoe uw bedrijf ’FIT for the Future’ wordt.

Het Top-FIT programma is een soort "Legodoos". Met de informatie die uit de analyse tools(oa. de bedrijfsscan en de persoonlijke inzetbaarheidsscan van uw medewerker(s)) komt, analyseren we samen met u waar de organisatie, het team en de mensen staan en kijken we welke bouwstenen er nodig zijn.

Daarna gaat Down 2 Earth Dutch met u aan de slag. We bieden interventie programma’s op maat aan, die aansluiten bij uw wensen en behoeften. Iedere organisatie is anders. Down 2 Earth Dutch richt zich daarbij op verandering van gedrag. Gedrag dat aansluit bij de visie die u heeft.

Heeft u al vastgesteld welk gedrag gewenst is als u aankomt op de plaats van bestemming?

Daarbij kijken we niet alleen naar de mens in de organisatie, maar ook naar leiderschapsstijl, structuren en faciliteiten die de organisatie op dit moment inzet. Gedrag komt namelijk ergens uit voort. Je doet niet zomaar iets. Je doet iets omdat.....

Helpen deze zaken om op de plaats van bestemming te komen of verhinderen ze dat juist. 

Onderdelen in ons interventie programma zijn onder andere een Team Boot Camp, team en/of persoonlijke coaching en workshops om vaardigheden en effectiviteit van medewerker(s) en team(s) verder te ontwikkelen.