Wat breng ik mee?

Down 2 Earth Dutch heeft veel (leidinggevende) praktijk ervaring op strategisch, tactisch en operationeel niveau binnen dienstverlenende organisaties. Een belangrijk voordeel hiervan voor u is, dat ik snel ieders agenda binnen de organisatie begrijp en goed verbindingen kan maken tussen bestuurstafel en werkvloer. Dit zorgt ervoor dat er sneller begrip en duidelijkheid ontstaat over wat er nodig is voor de organisatie.  

Naast deze ervaring uit de praktijk, neem ik ook veel kennis mee uit de universitaire wereld. Hiermee is, naast de praktijk, ook de theoretische kant sterk vertegenwoordigd.

Diversiteit

Specifiek noem ik het onderwerp diversiteit nog, omdat dit een belangrijk element is binnen de hedendaagse organisatie. Eenheid in diversiteit. Daar gelooft Down 2 Earth Dutch in. Ik heb veel ervaring met diversiteit binnen organisaties en wat daarbij komt kijken. Diversiteit is een groot goed en vraagt tegelijkertijd aandacht om resultaten te behalen.

De rugtas is goed gevuld. Down 2 Earth Dutch ondersteunt u maximaal bij de keuzes die u wilt maken om een stevige koers uit te zetten en te zorgen dat u en uw mensen duurzaam de toekomst ingaan.

We staan daarbij met beide benen stevig op de grond, lekker                                                

                                       Down to Earth.